Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

zij leerden 'lachen om niets'

de kunst van het lachen om niets

Op donderdag 17 juli 2014 begeleidt Viviane deelnemers aan een (dag)workshop bij Vorming+ MZWVL in de reeks sporen naar jezelf - de kunst van het lachen om niets.

Lachen om niets kan je leren.

Even wennen in het begin, omdat mensen niet gewoon zijn om te lachen zonder reden. Maar na verloop van tijd merk je dat het eenvoudiger wordt en dat wie meer lacht ooksteeds vaker spontaan gaat lachen. Het kost je dus niets om je leven gezonder en leuker te maken. Hetlachen, zelfs het nep lachen of denken aan lachen zorgt ervoor dat je beter in je vel gaat zitten. Lachsessies helpen je zelfvertrouwen teverhogen, want zeg nu zelf ... als je lacht raak je remmingen kwijt, overwin je schuchterheid en word je openhartiger.

Ben je op zoek naar een anti stress remedie? Ben je nieuwsgierig naar nog meer weldaden van het lachen? Hou je van bewegen en spelen? Wil je het kind dat schuilt in jou meer ruimte geven? 
In deze dagworkshop doen we na de introductie een volledige lachsessie zodat je een beeld krijgt van wat lachyoga inhoudt: een combinatie van rek- en strekoefeningen, opwarmingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en lachoefeningen om tot de lachmeditatie te komen waarin onze lach centraal staat. Een toestand waarin we alles loslaten...

Meebrengen: een mat om op te liggen, een flesje water, warme sokken of binnenhuispantoffels
Tip: draag gemakkelijke kleding en breng een dikke trui mee.
 

DATUM

zaterdag 17/07/2014 - 09:30 - 16:30

KOSTPRIJS

Standaard: 25 €
 

PRAKTISCH

Vooraf inschrijven bij Vorming+ is noodzakelijk
Parkeergelegenheid vind je via www.parko.be 
Er is een bushalte tegenover het Vormingplushuis. 
Het station ligt op 500m (achterkant station, naar links).

Onder de noemer 'sporen naar jezelf' biedt Vorming+ Midden- en Zuid-West-Vlaanderen je maandelijks de kans om kennis te maken met een spoor naar jezelf. Zo kun je ontdekken of dat spoor iets voor jou is of niet, zonder zware tijdsinvestering. Is het iets voor jou, dan kun je de stap zetten naar een langduriger vorming. Is het niets voor jou, kun je voor jezelf verder op verkenningstocht. Goede reis!