Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

terugblik op het tweede werkjaar van vivapo's lachclub

Uittreksel uit mijn LACHdagboek, dd. 22 augustus 2013

Op 17 september 2012 startte het tweede werkjaar van vivapo’s lachclub in het DC ‘t Reitje, Annuntiatenstraat 34 te Brugge waar geïnteresseerden eenmalig of maandelijks lachyoga konden beoefenen. 

Tijdens het werkjaar september 2012-juni 2013 werden in totaal 46 vrouwen en 7 mannen bereikt voor lachyoga in het dienstencentrum.  De leeftijd van de deelnemers schommelde tussen de 13 en 73 jaar.

 

Tijdens de zomermaanden gaf ik in juli en augustus 2013 een gratis initiatie lachyoga aan zee, waar respectievelijk vijf en achttien mensen aan deelnamen, waaronder één man.
 
Deze zomer werd de nieuwe website van vivapo's lachclub actief.
 
Leden van vivapo's lachclub namen dit jaar samen deel aan
- de internationale lachdag te Brussel, georganiseerd door de vzw Lachacademie van België
- een lachwandeling in Gent, georganiseerd door Pluk je Lach in het raam van de Gentse feesten.
 
Vanaf 16 september 2013 opent vivapo’s lachclub opnieuw haar deuren in het DC ‘t Reitje.
 
Vanaf dit najaar verwelkom ik je ook graag tijdens vivapo's lachwandelingen in de natuur.
 

ho ho ha ha ha

Viviane

terugblik op één jaar vivapo's lachclub

Uittreksel uit mijn LACHdagboek, dd. 25 juni 2012

Op 19 september 2011 startte vivapo’s lachclub in het DC ‘t Reitje, Annuntiatenstraat 34 te Brugge waar geïnteresseerden eenmalig of maandelijks lachyoga konden beoefenen. 

Wellicht als gevolg van twee gratis initiaties tijdens de opendeurdagen van ‘t Reitje, aankondigingen in de Uitdatabank en extra promotie op de straatfeesten van Sint-Kruis kwamen op de eerste bijeenkomst 24 deelnemers ‘proeven’ van lachyoga.  

 

Tijdens het werkjaar september 2011-juni 2012 werden in totaal een 60-tal personen bereikt in het dienstencentrum.  De leeftijd van de deelnemers schommelde tussen de 6 en 76 jaar.

 

Tijdens de zomermaanden geef ik gratis initiaties lachyoga aan zee en vanaf 17 september opent vivapo’s lachclub opnieuw haar deuren in het DC ‘t Reitje.

 

ho ho ha ha ha

Viviane